Sanitetski prijevoz bolesnih pokretnih i nepokretnih osoba. Medicinska dežurstva i medicinsko osiguranje priredbi. Prijevoz bolesnika, međunarodni sanitetski prijevoz!
 
Pacijent - sanitetski prijevoz bolesnika, slabo pokretnih i nepokretnih osoba
Sanitetski prijevoz bolesnika odnosno djelantost saniteta / sanitetskog prijevoza jest uslužna djelatnost namjenjena osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje se ne mogu samostalno kretati. Takvim je osobama neophodno pružiti uslugu prijevoza do zdravstvene ustanove i naravno povratak. Ukoliko je to neophodno pacijenta se do saniteta nosi na ležaju ili za to namijenjenoj posebnoj "kardio" stolici.
 
Naslovnica
Predstavljanje
O nama
Lokacija
Zaštita podataka - GDPR
Kontakt
Reference
Galerija
Sanitetski prijevoz
Vaša pitanja
Zaposlenje
Kontakt

ZadnjaVijestO nama

Pacijent d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je sanitetski prijevoz pacijenata u svrhu pružanja medicinskih usluga za što je registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Nakon ispunjenih uvjeta glede opreme, kadrova i sanitetskih vozila, dobili smo pozitivno rješenje od Ministra zdravstva za obavljanje navedene djelatnosti.

Naglašavamo da smo prvi u Republici Hrvatskoj dobili rješenje za rad obzirom da je do sada samo županija mogla organizirati sanitetski prijevoz.

Raspolažemo suvremeno opremljenim vozilima marke Mercedes Sprinter.
Sva vozila opremljena su najmodernijom reanimacijskom opremom tako da uz sanitetski prijevoz možemo obavljati i hitan prijevoz pacijenata:

•defibrilator life pack 10
•aspirator
•respirator
•boce za infuzijske otopine
•kompletan set za anti šok terapiju
•vakuum madrace za imobilizaciju
•kardio stolice za prijenos teških srčanih i neuroloških bolesnika

Svi automobili su klimatizirani i preuređeni tako da uz pacijenta postoji i mjesto za pratnju npr. dva člana obitelji.
Svaki sanitetski tim čine vozač, medicinski tehničar i po potrebi liječnik posebne specijalnosti, ovisno o dijagnozi pacijenta.

Prijevozima pokrivamo cijelu Republiku Hrvatsku, a u pripremi uvijek imamo spremne timove za obavljanje medicinskog osiguranja i izvan Republike Hrvatske.

Ukoliko Vam možemo pomoći, slobodno nas kontaktirajte na broj 01 30 17 200.
Unaprijed zahvaljujemo na mogućoj suradnji,

dr. stom. Damir Protić, direktor
Pacijent d.o.o.


Pacient