Sanitetski prijevoz bolesnih pokretnih i nepokretnih osoba. Medicinska dežurstva i medicinsko osiguranje priredbi. Prijevoz bolesnika, međunarodni sanitetski prijevoz!
 
Pacijent - sanitetski prijevoz bolesnika, slabo pokretnih i nepokretnih osoba
Sanitetski prijevoz bolesnika odnosno djelantost saniteta / sanitetskog prijevoza jest uslužna djelatnost namjenjena osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje se ne mogu samostalno kretati. Takvim je osobama neophodno pružiti uslugu prijevoza do zdravstvene ustanove i naravno povratak. Ukoliko je to neophodno pacijenta se do saniteta nosi na ležaju ili za to namijenjenoj posebnoj "kardio" stolici.
 
Naslovnica
Predstavljanje
Sanitetski prijevoz
Sanitetski prijevoz
Privatni medicinski prijevoz
Dežurstva na priredbama
Sve to vršimo s
Zaposlenici
Oprema i vozila
Dispečerska služba
Servisna služba
Da li znate da...
Vaša pitanja
Zaposlenje
Kontakt

ZadnjaVijest


Sanitetski prijevoz preko zdravstvenog osiguranja

Za područje doma zdravlja Zagreb-Zapad imamo sklopljen ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje.

Pacijente s tog područja vozimo uz predočenje naloga za sanitetski prijevoz te oni tu uslugu ne plaćaju.

Za detaljnije informacije nazovite nas s povjerenjem na 30 17 200

 

Brzi smo i brzo reagiramo, stručno potkovani i stoga vrlo učinkoviti. Kod ulaska pacijenta u naša vozila, dobro znamo da je to kratka, ali vrlo bitna stanica na putu do ozdravljenja.

Našu službu odlikuje visoka stručnost, predanost i učinkovitost, uvježbanost za reagiranje u svim situacijama - od rutinskog sanitetskog prijevoza do najzahtjevnijih slučajeva, kao što su pomoć na mjestu nesreće ili akutnog oboljenja, pa tako i hitnih medicinskih prijevoza kada je svaka sekunda dragocjena, a svaki zahvat presudan za preživljavanje.


Pacient